Lunchmeny v. 34

Måndag

  • Kycklingfilé med örtpotatis och örtcreme (G, L) 13,00
  • Lax med rostad rödbeta och blomkålspuré (G, L) 13,00
  • Tomatrisotto med fetaost (G, L) 12,00

Tisdag

  • Nöt ytterfilé med potatismynt och sås på färska kantareller (G, L) 13,00
  • Stekt sik med fänkåls gurksallad och puré på rovor (G, L) 13,00
  • Tomatrisotto med fetaost (G, L) 12,00

Onsdag

  • Lamm rostbiff, vitlöks rotsaker och dijonsky (G, L) 13,00
  • Lax med gräddstuvad lökpotatis och havtornsbalsamico (G, L) 13,00
  • Tomatrisotto med fetaost (G, L) 12,00

Torsdag

  • Gris grillbiff med pommes och bbq sås (G, L) 13,00
  • Torskrygg med jordärtskockapuré och pico de gallo (G, L) 13,00
  • Vegetarisk bolognese (L) 12,00

FREDAG

  • Vitlökstäckt entrecote med timjansås och klyftpotatis (G, L) 13,00
  • Lax med basilika-mos och röd pesto (G, L) 13,00
  • Vegetarisk bolognese (L) 12,00

Kontakt

  • 040 017 4146
  • info(a)niskavasa.fi

Adress

Hovrättsesplanaden 13

65100 Vasa

Öppettider

Må-tors 11-21

Fre 11-23

Lö 12-23

Sö 12-20