fbpx

Lunchmeny v. 8

Måndag

  • Marinerad kyckling med rödkål-potatis stuvning och skogssvampssås (G, L) 13,00
  • Lax med vitvinssås och dill-potatismos (G, L) 13,00
  • Rödbets-getost pasta med pinjenötter (L) 12,00

Tisdag

  • Oxkind med rotselleripuré (G, L) 13,00
  • Abborrwallenbergare med äppel-pepparrotssås och friterad batat. (L) 13,00
  • Rödbets-getost pasta med pinjenötter (L) 12,00

Onsdag

  • Gris schnitzel med pommes och kryddsmör (L) 13,00
  • Lax ingefärs- pasta (L) 13,00
  • Rödbets-getost pasta med pinjenötter (L) 12,00

Torsdag

  • Köttfärslimpa med pepparsås och potatismos (G, L) 13,00
  • Stekt sik med blomkålspuré och pesto samt valnötter (G, L) 13,00
  • Sparris-ärt-zucchini risotto (G, L) 12,00

FREDAG

  • Entercote med cola-grönpepparsås och grillad potatis (G, L) 13,00
  • Lax med mos och gräddfilssås (G, L) 13,00
  • Sparris-ärt-zucchini risotto (G, L) 12,00

Lördag

Kontakt

  • 040 017 4146
  • info(a)niskavasa.fi

Adress

Hovrättsesplanaden 13

65100 Vasa

Öppettider

Må-tors 11-21

Fre 11-23

Lö 12-23

Sö 12-20