fbpx

Lunchmeny v. 9
Lunch servering 11.00-15.00

Måndag

  • Panerad kyckling med pommes och aioli (L) 13,00
  • Lax med vitvinssås och dill-potatismos (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

Tisdag

  • Köttfärslimpa med pepparsås och potatismos (G, L) 13,00
  • Abborrwallenbergare med äppel-pepparrotssås och friterad batat. (L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

Onsdag

  • Schnitzel med rökt chilismör och potatismos (L) 13,00
  • Lax med blomkålspuré och pesto samt valnötter (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

Torsdag

  • Långkokt nötbringa med rödvinssås och potatis-batat gratäng (G, L) 13,00
  • Västerbotten alfredo-pasta med varmrökt lax (L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

FREDAG

  • Entercote med pepparsås och klyftpotatis (G, L) 13,00
  • Lax med mos och gräddfilssås (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00