Lunchmeny v. 9
Lunch servering 11.00-15.00
Måndag
-
Panerad kyckling med pommes och aioli (L) 13,00
-
Lax med vitvinssås och dill-potatismos (G, L) 13,00
-
Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00
Tisdag
-
Köttfärslimpa med pepparsås och potatismos (G, L) 13,00
-
Abborrwallenbergare med äppel-pepparrotssås och friterad batat. (L) 13,00
-
Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00
Onsdag
-
Schnitzel med rökt chilismör och potatismos (L) 13,00
-
Lax med blomkålspuré och pesto samt valnötter (G, L) 13,00
-
Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00
Torsdag
-
Långkokt nötbringa med rödvinssås och potatis-batat gratäng (G, L) 13,00
-
Västerbotten alfredo-pasta med varmrökt lax (L) 13,00
-
Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00
FREDAG
-
Entercote med pepparsås och klyftpotatis (G, L) 13,00
-
Lax med mos och gräddfilssås (G, L) 13,00
-
Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00