Lunchmeny v. 29

Måndag

  • Biff av oxfilé med rostade rotsaker och rödvinssky (G, L) 13,00
  • Lax med ugnsbakad batat och tzatziki (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

Tisdag

  • Gris inre filé med timjampotatis och kantarellsås (G, L) 13,00
  • Stekt sik på bädd av linser, morötter och grönkål (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

Onsdag

  • Köttbullar med potatismos, gräddsås och lingon (G, L) 13,00
  • Laxfile med chimichurri och gräddig potatis (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

torsdag

  • Kycklingfile med gräddig potatis och vitlöks sås. (G, L) 13,00
  • Chorizoinbakad torsk med paprikasås och spenat (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

FREDAG

  • Entrecote med bearnaise, grilltomat och pommes (G, L) 13,00
  • Lax med mangosalsa och nypotatis samt primörer (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

Kontakt

  • 040 017 4146
  • info(a)niskavasa.fi

Adress

Hovrättsesplanaden 13

65100 Vasa

Öppettider

Må-tors 11-21

Fre 11-23

Lö 12-23

Sö 12-20