fbpx

Lunchmeny v. 15

Måndag

  • Marinerad kyckling med sparrisrisotto och vårlök-honungscreme (G, L) 13,00
  • Lax med morotspuré och citronsås (G, L) 13,00
  • Pesto pasta med fetaost (L) 12,00

Tisdag

  • Gris inrefilé med chimichurri och gräddig potatis (G, L) 13,00
  • Gäddfärsbiff med gräddig potatis (G, L) 13,00
  • Pesto pasta med fetaost (L) 12,00

Onsdag

  • Lammlägg med rosmarinsås och örtpotatis (G, L) 13,00
  • Lax med örtrisotto och musselsås (G, L) 13,00
  • Pesto pasta med fetaost (L) 12,00

Torsdag

  • Över natten bakad kassler med rödvinssås och pommes (G, L) 13,00
  • Sik med dillpesto och batatmos (G, L) 13,00
  • Spenat kornotto med friterad halloumi (L) 12,00

FREDAG