fbpx

Lunchmeny v. 28
Lunch servering 11.00-15.00

Måndag

  • Gris grillbiff med äppelchutney (G, L) 13,00
  • Lax med persiljemos och champinjonsås (G, L) 13,00
  • Ugnsbatat med falafelbiff och tzatziki (G, L) 12,00

Tisdag

  • Kyckling med gräddig risotto och cidersås (G, L) 13,00
  • Lax med remouladsås och potatisgratäng (G, L) 13,00
  • Ugnsbatat med falafelbiff och tzatziki (G, L) 12,00

Onsdag

  • Gris inrefilé lindad i parmaskinka och senapssås (G, L) 13,00
  • Sik med kantarellrisotto och morotschips (G, L) 13,00
  • Ugnsbatat med falafelbiff och tzatziki (G, L) 12,00

Torsdag

  • Grillspett med pommes och aioli (G, L) 13,00
  • Lax med koriander-chili yoghurtsås samt batat puck (G, L) 13,00
  • Ugnsbatat med falafelbiff och tzatziki (G, L) 12,00

FREDAG

  • Entrecote med pommes, kryddsmör och aioli (G, L) 13,00
  • Lax med dillstuvad potatis och morotspuré (G, L) 13,00
  • Ugnsbatat med falafelbiff och tzatziki (G, L) 12,00