fbpx

Lunchmeny v. 19
Lunch servering 11.00-15.00

Måndag

  • Kycklingfilé med örtpotatis och örtcreme (G, L) 13,00
  • Lax med rostad rödbeta och blomkålspuré (G, L) 13,00
  • Tomatrisotto med fetaost (G, L) 12,00

Tisdag

  • Niskas lasagne (L) 13,00
  • Stekt sik med fänkåls gurksallad och potatispuré (G, L) 13,00
  • Tomatrisotto med fetaost (G, L) 12,00

Onsdag

  • Gris grillbiff med pommes och bbq sås (G, L) 13,00
  • Lax med räkrisotto och dillolja (G, L) 13,00
  • Tomatrisotto med fetaost (G, L) 12,00

Torsdag

FREDAG

  • Vitlökstäckt entrecote med timjansås och klyftpotatis (G, L) 13,00
  • Lax med basilika-mos och stuvade tomater (G, L) 13,00
  • Tomatrisotto med fetaost (G, L) 12,00