fbpx

Lunchmeny v. 38
Lunch servering 11.00-15.00

Måndag

  • Panerad kyckling med pommes och aioli (L) 13,00
  • Lax med vitvinssås och dill-potatismos (G, L) 13,00
  • Rödbets-getost pasta med pinjenötter (L) 12,00

Tisdag

  • Älgfärsjärpar med rostad potatis och trattkantarellsås (G, L) 13,00
  • Abborrwallenbergare med äppel-pepparrotssås och friterad batat. (L) 13,00
  • Rödbets-getost pasta med pinjenötter (L) 12,00

Onsdag

  • Pulled beef med rotselleripuré (G, L) 13,00
  • Lax med blomkålspuré och pesto samt valnötter (G, L) 13,00
  • Rödbets-getost pasta med pinjenötter (L) 12,00

Torsdag

  • Köttfärslimpa med pepparsås och potatismos (G, L) 13,00
  • Västerbotten alfredo-pasta med varmrökt lax (L) 13,00
  • Ärt och bön risotto med friterad palsternacka (G, L) 12,00

FREDAG

  • Entercote med cola-grönpepparsås och klyftpotatis (G, L) 13,00
  • Lax med mos och gräddfilssås (G, L) 13,00
  • Ärt och bön risotto med friterad palsternacka (G, L) 12,00