fbpx

Lunchmeny v. 49
Lunch servering 11.00-15.00

Måndag

  • Jägar schnitzel, svampsås och rostad potatis (L) 13,00
  • Lax med ugnsbakad batat och tzatziki (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

Tisdag

  • Köttbullar med potatismos, lingon och gräddsås (G, L) 13,00
  • Laxfile med chimichurri och gräddig potatis (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

Onsdag

  • Kanafile kermainen peruna ja valkosipulikastike (G, L) 13,00
  • Stekt sik på bädd av linser, morötter och grönkål (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

Torsdag

  • Gris inre filé med timjampotatis och kantarellsås (G, L) 13,00
  • Baconlindad abborre med pumpapuré (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00

FREDAG

  • Entrecote med bearnaise, grilltomat och pommes (G, L) 13,00
  • Lax med mangosalsa och vårlöks-potatis (G, L) 13,00
  • Svamprisotto med ruccola och parmesan (G, L) 12,00