fbpx

Lunchmeny v. 48
Lunch servering 11.00-15.00

Måndag

  • Pulled beef, rostad vitlökspotatis och chilimajonnäs (G, L) 13,00
  • Lax med ört-potatismos och vitlökspesto (G, L) 13,00
  • Halloumiburgare med batatfranska (L) 12,00

Tisdag

  • Pannbiff med gräddsås, potatismos och lingon (G, L) 13,00
  • Stekt abborre med smörslungad potatis och rostad vitlökssås (G, L) 13,00
  • Halloumiburgare med batatfranska (L) 12,00

Onsdag

  • Kycklingfilé med grönpeppar-konjakssås och klyftpotatis (G, L) 13,00
  • Lax med bearnaisesås och potatis stomp (G, L) 13,00
  • Halloumiburgare med batatfranska (L) 12,00

Torsdag

  • Gris inrefilé med friterad sötpotatisklyfta och balsamicosås (G, L) 13,00
  • Lax med stekt tomat-potatis och murkelsås (G, L) 13,00
  • Halloumiburgare med batatfranska (L) 12,00

FREDAG

  • Entrecote med choronsås samt rostad potatis (G, L) 13,00
  • Lax med rostad potatis och basilikasås (G, L) 13,00
  • Halloumiburgare med batatfranska (L) 12,00