fbpx

Lounasmenu v. 44
Lounastarjoilu klo. 11.00-15.00

Maanantai

  • Paneroitu kana ranskalaisilla ja aiolilla (L) 13,00
  • Lohta valkoviinikastike ja tilli-perunamuusi (G, L) 13,00
  • Vuohenjuusto-punajuuri pasta pinjansiemeniä (L) 12,00

Tiistai

  • Hirven jauhelihapulla paahdettu peruna ja suppilovahverokastike (G, L) 13,00
  • Ahven wallenberger ja omena-piparjuurikastike sekä bataatti (L) 13,00
  • Vuohenjuusto-punajuuri pasta pinjansiemeniä (L) 12,00

Keskiviikko

  • Revittyä naudan lihaa juuresselleripyreellä (G, L) 13,00
  • Lohta, kukkakaalipyre, pestoa ja saksanpähkinöitä (G, L) 13,00
  • Vuohenjuusto-punajuuri pasta pinjansiemeniä (L) 12,00

Torstai

  • Jauhelihamureke pippurikastikkeella ja perunamuusi (G, L) 13,00
  • Västerbotten alfredo-pasta ja savustettua lohta (L) 13,00
  • Vuohenjuusto-punajuuri pasta pinjansiemeniä (L) 12,00

PERJANTAI

  • Entrecote cola-viherpippurikastike ja lohkoperunat (G, L) 13,00
  • Lohta, perunamuusi ja kermaviilikastike (G, L) 13,00
  • Vuohenjuusto-punajuuri pasta pinjansiemeniä (L) 12,00