fbpx

Lounasmenu v. 2
Lounastarjoilu klo. 11.00-15.00

Maanantai

  • Metsästäjän leike, sienikastike ja paahdettu peruna (L) 13,00
  • Lohta uunibataatti ja tzatziki (G, L) 13,00
  • Sienirisotto, rucola ja parmesaani (G, L) 12,00

Tiistai

  • Lihapullat perunamuusilla, puolukoilla ja kermakastike (G, L) 13,00
  • Lohta ja chimichurria, kermainen peruna (G, L) 13,00
  • Sienirisotto, rucola ja parmesaani (G, L) 12,00

Keskiviikko

  • Kanafile kermainen peruna ja valkosipulikastike (G, L) 13,00
  • Paistettu nieriää, linssi-porkkana-viherkaalipedillä, sitruunamajoneesi (G, L) 13,00
  • Sienirisotto, rucola ja parmesaani (G, L) 12,00

Torstai

  • Porsaan sisäfile timjamiperuna ja kanttarellikastike (G, L) 13,00
  • Pekoniin kääritty ahven ja kurpitsapure (G, L) 13,00
  • Sienirisotto, rucola ja parmesaani (G, L) 12,00

PERJANTAI

  • Entrecote bearnaisekastike, grillitomaatti ja ranskalaiset perunat (G, L) 13,00
  • Lohta mangosalsa ja kevätsipuli-peruna (G, L) 13,00
  • Sienirisotto, rucola ja parmesaani (G, L) 12,00