fbpx

Lounasmenu v. 15

Maanantai

  • Marinoitua kananpoikaa ja parsarisotolla sekä kevätsipuli-hunajacreme (G, L) 13,00
  • Lohta porkkanapyreellä ja sitruunakastike (G, L) 13,00
  • Pesto pasta fetajuustolla (L) 12,00

Tiistai

  • Porsaan sisäfile chimichurrilla ja kermainen peruna (G, L) 13,00
  • Haukimurekepihvi kermaisella perunalla (G, L) 13,00
  • Pesto pasta fetajuustolla (L) 12,00

Keskiviikko

  • Karitsan potka yrttiperunoilla ja rosmariinikastikkeella (G, L) 13,00
  • Lohta yrttirisotto ja simpukkakastike (G, L) 13,00
  • Pesto pasta fetajuustolla (L) 12,00

Torstai

  • Yön yli kypsytetty kassleri punaviinikastikkeella ja ranskalaiset (G, L) 13,00
  • Siikaa tillipestolla ja bataattimuusia (G, L) 13,00
  • Pinaatti ohratto friteeratulla halloumilla (L) 12,00

PERJANTAI