Lounasmenu v. 2
Lounastarjoilu klo. 11.00-15.00
Maanantai
-
Metsästäjän leike, sienikastike ja paahdettu peruna (L) 13,00
-
Lohta uunibataatti ja tzatziki (G, L) 13,00
-
Sienirisotto, rucola ja parmesaani (G, L) 12,00
Tiistai
-
Lihapullat perunamuusilla, puolukoilla ja kermakastike (G, L) 13,00
-
Lohta ja chimichurria, kermainen peruna (G, L) 13,00
-
Sienirisotto, rucola ja parmesaani (G, L) 12,00
Keskiviikko
-
Kanafile kermainen peruna ja valkosipulikastike (G, L) 13,00
-
Paistettu nieriää, linssi-porkkana-viherkaalipedillä, sitruunamajoneesi (G, L) 13,00
-
Sienirisotto, rucola ja parmesaani (G, L) 12,00
Torstai
-
Porsaan sisäfile timjamiperuna ja kanttarellikastike (G, L) 13,00
-
Pekoniin kääritty ahven ja kurpitsapure (G, L) 13,00
-
Sienirisotto, rucola ja parmesaani (G, L) 12,00
PERJANTAI
-
Entrecote bearnaisekastike, grillitomaatti ja ranskalaiset perunat (G, L) 13,00
-
Lohta mangosalsa ja kevätsipuli-peruna (G, L) 13,00
-
Sienirisotto, rucola ja parmesaani (G, L) 12,00