fbpx

Lounasmenu v. 19
Lounastarjoilu klo. 11.00-15.00

Maanantai

  • Kanafile yrttiperunat ja yrtticreme (G, L) 13,00
  • Lohta paahdettu punajuuri ja kukkakaalipyre (G, L) 13,00
  • Tomaattirisotto ja fetajuusto (G, L) 12,00

Tiistai

  • Niskan lasagne (L) 13,00
  • Pariloitua siikaa, fenkoli kurkkusalaatti ja perunapyree (G, L) 13,00
  • Tomaattirisotto ja fetajuusto (G, L) 12,00

Keskiviikko

  • Porsaan grillipihvi ranskalaisilla ja bbq kastike (G, L) 13,00
  • Lohta, katkarapurisotto ja tilliöljy (G, L) 13,00
  • Tomaattirisotto ja fetajuusto (G, L) 12,00

Torstai

PERJANTAI

  • Valkosipulikuorrutettu entrecote timjamikastike ja lohkoperunat (G, L) 13,00
  • Lohta basilikamuusi ja haudutettuja tomaatteja (G, L) 13,00
  • Tomaattirisotto ja fetajuusto (G, L) 12,00